X
GO

Öppet hus för blivande massörer

Kom och spana in Åsas utbildning i massageterapi. Den 26 mars har vi Öppet hus i kursen där du kan bli certifierad massör.

Massageterapeutkursen är en studiemedelsberättigad utbildning på halvtid. Den bedrivs på distans, varvat med praktiska undervisningsträffar på skolan, vilket gör den till en perfekt kurs för dig som inte har möjligheten att studera på heltid.
Utbildningen följer Branschrådet Svensk Massages, BSM, krav. Den ger dig breda kunskaper i olika massagetekniker, muskellära, undersökningsmetodik och mycket mer, samt möjligheten att ta det nationella provet för att bli certifierad massör.

Kursen är väl etablerad, populär och uppskattad. Kanske vill du satsa på att livnära dig som massageterapeut, eller ha det som extraknäck. Måhända är du verksam som till exempel personlig tränare och vill komplettera dina kunskaper. Eller varför inte gå kursen helt enkelt för att den är kul och lärorik!

Läs mer om Massageterapeutkursen och dess innehåll här.
Via samma länk kan du ansöka till kursen, senast den 21 april.

Under Öppet hus ägnar du en heldag åt att vara med i både praktiska och teoretiska övningar. Du provar på att ge – och få! – massage. Självklart träffar du och pratar med våra nuvarande kursdeltagare, och möter vår kurslärare Christer Svensson med chans att ställa frågor.
Passa också på att kolla in skolan och dess vackra omgivningar!

Öppet hus pågår mellan klockan 08.15 och 15.00. Du anmäler ditt deltagande här.

Läs mer om Åsa folkhögskola här, om vårt internat här och se en områdeskarta här.

Varmt välkommen den 26 mars!

Print
Publicerad: mar 18, 2024,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Henrik Wising
Taggar:
Tillbaka