X
GO

Lokalvårdare sökes!

Lokalvårdare sökes!

Vi söker en lokalvårdare!

 

Sedan starten 1872 har Åsa folkhögskola i Sköldinge varit en given mötesplats för bildning, utveckling och växande. Idag erbjuder vi långa och korta kurser samt konferens- och mötesmöjligheter – allt i en fantastisk miljö i Sköldinge. Läs mer om vår verksamhet på asa.fhsk.se

Arbetsuppgifter och kompetens
Vi söker nu en engagerad medarbetare som tycker om att göra det lilla extra och som har sinne för detaljer. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på flexibilitet och förmåga att prioritera.

Vi förväntar oss att du har branschvana och dokumenterad erfarenhet av lokalvård/städning.

Sörmland är ett län med en mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund. Det är ett plus om du har andra språkkunskaper utöver svenska.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och egenskaper.
B-körkort och tillgång till egen bil krävs.


Anställningsform och sysselsättningsgrad
Anställningsform: Vikariat t.o.m. 160901. Tillträde omgående/enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, schemalagd arbetstid, helger ingår.


Mer information
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rektor Jan Jonsson, tel. 0157-695 01 eller städsamordnare Katrin Salomonsson, tel. 0157-695 27.
Fackliga kontaktpersoner nås via landstingets växel, 0155-24 50 00.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Ansökan
Din ansökan, med löneanspråk, vill vi ha senast 15 februari 2016. Vi kommer fortlöpande att intervjua sökande vartefter ansökningar kommer in, alltså även innan ansökningstiden har gått ut.

 

Sök här!

 

Print
Publicerad: feb 2, 2016,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Anna
Taggar:
Tillbaka