X
GO

Lokalvårdare sökes!

Lokalvårdare sökes!

Sedan starten 1872 har Åsa folkhögskola i Sköldinge varit en given mötesplats för bildning, utveckling och växande. Idag erbjuder vi långa och korta kurser samt konferens- och mötesmöjligheter – allt i en fantastisk miljö i Sköldinge.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en engagerad medarbetare som tycker om att göra det lilla extra och som har sinne för detaljer. Arbetsuppgifterna är varierande och ställer krav på flexibilitet och förmåga att prioritera.

Kompetens
Vi förväntar oss att du har branschvana och dokumenterad erfarenhet av lokalvård/städning, och det är ett plus om du har andra språkkunskaper utöver svenska.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och egenskaper. B-körkort och tillgång till egen bil krävs.

Sörmland är ett län med en mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Anställningsform: Tidbegränsad anställning t.o.m. 170601 med ev. möjlighet till förlängning.
Omfattning: 75 %, schemalagd arbetstid, även helger
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Mer information
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rektor Jan Jonsson, tel. 0157-695 01 eller städsamordnare Katrin Salomonsson, tel. 0157-695 27.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Ansökan
Din ansökan, med löneanspråk, vill vi ha senast 12 december 2016. Vi kommer fortlöpande att intervjua sökande vartefter ansökningar kommer in, alltså även innan ansökningstiden har gått ut. Ansöker gör du här!

Print
Publicerad: nov 21, 2016,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Anna
Taggar:
Tillbaka