X
GO

Nu behöver vi förstärka vår lärarkår med en lärare i svenska/svenska som andraspråk, och engelska.

Nu behöver vi förstärka vår lärarkår med en lärare i svenska/svenska som andraspråk, och engelska.

Sedan starten 1872 har Åsa folkhögskola i Sköldinge varit en given mötesplats för bildning, utveckling och växande. Idag erbjuder vi långa och korta kurser samt konferens- och mötesmöjligheter.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar undervisning på folkhögskola i svenska, svenska som andra språk och engelska på grundskole- och gymnasienivå samt mentorsuppdrag. Arbetsuppgifterna omfattar också verksamhetsplanering i arbetslag och övrigt förekommande lärararbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Du är utbildad lärare med stor förståelse för människor som är i olika skeden i livet. Vi ser gärna att du har folkhögskolelärarexamen eller gymnasielärarexamen och att du har erfarenhet av vuxenstuderande i de undervisande ämnena samt arbete med läs- och skrivsvårigheter. Du har hög social kompetens, lätt för att samarbeta och är intresserad av ämnesövergripande arbetssätt. Då studier på folkhögskola är en del av Sveriges folkbildande arbete, ser vi gärna sökande med kunskaper om folkbildningens särart samt erfarenheter inom detta. Körkort och tillgång till bil är en förutsättning. Sörmland är ett län med en mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställning
Tidsbegränsad anställning 80 % under hösttermin, 2015-08-03 till 2015-12-16, med stor chans till förlängning under vårterminen 2016.

Ansökan
Sista datum för ansökan är den 25 maj 2015. Ansök här: www.landstingetsormland.se/jobb
Print
Publicerad: maj 19, 2015,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Anna
Taggar:
Tillbaka