Sommarungdom till Region Sörmland/sök sommarpraktik i Region Sörmland

Sommarungdom till Region Sörmland/sök sommarpraktik i Region Sörmland

Arbete inom vaktmästeri, städ och kök på Åsa

Sista ansökan: den 7 april 2019 


Är du intresserad av att praktisera inom Kultur & Utbildning?

Åsa folkhögskola i Sköldinge finns det arbete inom vaktmästeri, städ och kök.

  • Vaktmästeri: Du deltar i det vardagliga vaktmästararbetet som innebär möblering av salar, gräsklippning, utomhusarbete på skolområdet, enklare reparationer och underhållningsarbete.
  • Städ: Du deltar i det vardagliga städarbetet, vilket innebär städning av klassrum och konferenslokaler, rumsstädning på skolans korttidsboenden och påfyllning av material i skolans lokaler.
  • Kök/Restaurang: Du deltar i det vardagliga arbetet i skolans kök/matsal, vilket innebär enklare beredning av sallad/mat/bakning, diskning och underhåll/städning i kökets/restaurangens lokaler.
För mer information kontakta Jan Jonsson, 0157-695 01. 


Utbildning och erfarenhet

Du går ut gymnasiet årskurs 2 och har inte tidigare haft sommarpraktik inom Region Sörmland

Personliga egenskaper
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetar bra tillsammans med andra människor.

Anställning och information
Du får en visstidsanställning under fyra sammanhängande veckor, 6 timmar om dagen (30 timmar i veckan). Varierade arbetstider kan förekomma inom olika verksamheter. Sommarjobben förläggs huvudsakligen i två perioder: period 1, vecka 25 - 28 och period 2, vecka 29 - 32. Du kan endast få placering under en period. Lönen exklusive semesterersättning är 100 kr/timmen.

Urval
Urval sker genom lottning och vi beaktar mångfald- och jämställdhetsperspektivet vid lottningen. Den som blir uttagen kommer att få kallelse till intervju per mail, brev eller telefon. Totalt kommer vi att erbjuda ca 50 praktikplatser i länet.


Kom och jobba hos oss på Region Sörmland!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-04-07. 

Läs mer och ansök här.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär Region ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. 


Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.


 


Print
Publicerad: mar 4, 2019,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Anna
Taggar:
Tillbaka

Ditt namn
Din e-post
Ämne
Skriv in ditt meddelande ...
x