X
GO

Vårdlärare till vår nya kurs

Vårdlärare till vår nya kurs

Vill du bidra till vår vision att ”Vidga vyer och väcka engagemang”?

Om oss

Sedan starten 1872 har Åsa folkhögskola i Sköldinge varit en given mötesplats för bildning, utveckling och växande. Idag erbjuder vi långa och korta kurser samt konferens- och mötesmöjligheter – allt i en fantastisk miljö i Sköldinge.
Läs mer om vår verksamhet på
 asa.fhsk.se

 

Dina arbetsuppgifter

Åsa folkhögskola startar i höst kursen yrkesutbildning till vårdbiträde. Kursen är ettårig och vi söker nu dig som har kunskap, erfarenhet och pedagogiken för att vara lärare i karaktärsämnena i kursen. Kursen kommer även att innehålla praktik, vilket gör att du också ska ha aktiv kontakt med handledarna på praktikplatserna.
Du kommer att ha en lärarkollega i kursen som främst kommer att arbeta med yrkessvenska och samhällskunskap.

 

Din kompetens

Skolan söker en lärare som kan ta ett helhetsansvar för kursen.
Vi söker dig som kan leda och planera för kursen både i teori och praktik. Du har en vårdutbildning och yrkeserfarenhet som undersköterska eller legitimerad sjuksköterska samt erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du är intresserad av att forma en kurs i den kreativa och utvecklande miljön som en folkhögskola kan erbjuda.
Folkhögskolans uppdrag är också att arbeta med personlig utveckling, vilket ställer krav på lärarens duglighet att se och verka för varje deltagares potential och utveckling, både på individnivå och gruppnivå.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning. Provanställning kan bli aktuell för denna tjänst. 80-100% beroende på kompetens. Ferietjänst. Tillträde 5/8 eller enligt överenskommelse.

 

Information om tjänsten lämnas av

Studierektor Lena Rosen Schlaug, 0157-695 00lena.rosen.schlaug@asafolkhogskola.se
Facklig företrädare Lärarförbundet och förbundet Folkhögskollärarna Morgan Hammarlund, 070-752 56 73 Morgan.Hammarlund@asafolkhogskola.se
Övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Sörmland är ett län med mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund.

Kom och jobba hos oss på Åsa folkhögskola!

 


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-07-05.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

 

Mer information hittar du HÄR.

Print
Publicerad: jun 22, 2020,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Anonym
Taggar:
Tillbaka