Sommarkurser 2020

På sommaren är Åsa folkhögskola en mötesplats av ett annorlunda slag. Då finns det tid att lära sig något nytt eller fördjupa sig i någonting man redan kan.

På dagarna ägnar du dig åt just din kurs. På kvällarna finns det möjlighet att umgås med deltagarna i de övriga kurserna. Kvällstid finns det även tid att åka till någon av Sörmlands många sjöar och ta ett kvällsdopp eller njuta av en promenad i skolans omgivningar. Kostnaden och information om boende och betalning finns angiven efter varje kurs. I priset ingår logi och alla måltider.

Anmälan hittar du HÄR!

 

Information med anledning av covid-19

Vårsolen strålar utanför våra fönster här på Åsa folkhögskola idag och allt tycks vara som vanligt. Men det är det inte. 
 
Som ett osynligt moln svävar coronaviruset över världen - även över oss.
 
Vi har noga följt - och fortsätter följa - utvecklingen av coronapandemin och vi anpassar fortlöpande vår verksamhet utifrån de allmänna rekommendationerna som ges.
 
Utifrån de allmänna rekommendationerna om att bland annat minimera resandet, inte samla fler än 50 personer samt att undvika sociala kontakter för de över 70 år har vi tagit det tunga beslutet att ställa in samtliga sommarkurser 2020 för att göra allt vi kan för att förhindra smittspridningen.
 
Vi kommer att undersöka möjligheten att flytta några av våra sommarkurser till hösten och återkommer med information ifall detta skulle vara möjligt.
 
Nu fortsätter vi att tvätta händerna, hålla avstånd och hoppas varmt och innerligt att du får må bra och att vi kanske ses nästa sommar - ta hand om dig!