Måleritekniker fortsättning 16-20 juli

Måleritekniker fortsättning 16-20 juli

MÅLERITEKNIKER fortsättning

 

Ibland önskar man att det fanns en kurs av typen "prova-på". Där man kunde få prova olika tekniker, former, material osv.  Och när man har gått den kursen önskar man att det fanns en fortsättningskurs. Det finns det!

 

Här är kursen för dig som har "provat-på" och nu vill komma vidare, som vill utveckla ännu fler tekniker.

 

Under fem dagar får du under professionell handledning fördjupa dig i bildteknik, bilduttryck, experiment, analys och även kompositionsanalys. I kursens innehåll finns också spännande inslag av t.ex.  collage, kalligrafi och enklare tryck.

I denna fortsättningskurs har vi lämnat måleriet bakom oss (det ingår i grundkursen) och siktar  in oss på blandtekniker och experimenterande med dem!

 

Observera att vi sommaren 2018 har två kurser i Måleritekniker, grund 2-6/7 samt  fortsättning 16-20/7.)


Kursledare

Lasse Larsson är lärarutbildad vid Konstfackskolan i Stockholm och arbetar på flera folkhögskolor och studieförbund. Har illustrerat i tidningar, böcker och olika tidskrifter.


Kursupplägg/-tider

Första kursdagen börjar med gemensam lunch kl. 12:00. (För de som ska bo på skolan går det bra att registrera sig i receptionen från kl. 11:00.) Sista kursdagen avslutas med eftermiddagsfika kl. 14:30.

Övriga kursdagar börjar kl. 8:30 och avslutas ca kl. 17:00.


Kostnader

4 080 kronor, i priset ingår allt kursmaterial, alla måltider samt boende i dubbelrum.

Ordnar du eget boende blir kostnaden 3 280 kronor.

Enkelrum kan bokas i mån av tillgång och mot ett tillägg på 200 kr/natt.

Om du önskar boende natten innan kursstart och/eller natten efter kursslut (så kallad "extranatt") kostar det 250 kr/natt.

Du kommer att få en faktura i god tid innan sista betalningsdag, som är den 25 juni.

Om kursen ställs in får du självklart tillbaka dina pengar. Om du själv lämnar återbud senast 14 dagar före kursstart får du tillbaka de pengar du har betalat in.


Anmälan

Sista anmälningsdag är den 9 juni.  Till anmälan!


Bra att veta

För dig som bor på skolan kan det vara bra att veta att du har tillgång till ditt rum från kl. 11:00 första kursdagen till kl. 9:00 sista kursdagen. (Gäller dock inte om du har bokat så kallad "extranatt" före eller efter kursen.) I boendet ingår bäddpaket med sänglinne och handduk.

 

Mattider:

Frukost: 7:30-8:00

Lunch 12:00-13:00

Middag: 18:00-18:30

 

På skolan finns tillgång till bastu, gym och runt hörnet ett elljusspår. Cyklar och gåstavar finns för utlåning i receptionen. Runt Åsa finns det utflyktsmål av alla de sorter, alltifrån slott och shoppingställen till kyrkor, badplatser och stenåldersbosättningar. Fråga oss gärna om du vill ha tips! 

 

Starka dofter kan utlösa väldigt starka reaktioner hos den som är känslig för sådant. Vi vill givetvis att vår skola ska kunna erbjuda en så hälsosam miljö som möjligt. Därför ber vi dig att inte ha på dig parfymer, spray, rakvatten el. dyl. när du vistas på skolan.

 

Åsa folkhögskola tillämpar en alkoholfri arbetsvecka.  All förtäring av alkohol i skolans gemensamma lokaler är förbjuden.

 

Receptionen har följande öppettider: 

Månd- fred 07:30-16:00 

Lörd 08:00-13:00 

I receptionen finns det ett litet sortiment av godis, glass och hygienartiklar. Där kan du också köpa frimärken, vykort m.m. 

 

För dig som vill gå mer än en sommarkurs erbjuder vi följande:

Om du anmäler dig till två eller fler kurser som tidsmässigt följer efter varandra får du antingen 500 kr rabatt per kurs eller fritt boende mellan kurserna.

Om du anmäler dig till två eller fler kurser som inte tidsmässigt följer varandra får du 15% rabatt på kurskostnaderna.


Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta oss, det gör du antingen på tel: 0157-69527 eller via e-post: sommarkurser@asafolkhogskola.se

Print
Publicerad: mar 13, 2017,
Författare: Anna
Taggar:
Tillbaka

Ditt namn
Din e-post
Ämne
Skriv in ditt meddelande ...
x