X
GO

NÄTVERKET DANSUTBILDNINGAR I SAMVERKAN

NÄTVERKET DANSUTBILDNINGAR I SAMVERKAN

Code of conduct - uppföljning och fortsättning!

2019-02-26, Nätverket Dansutbildningar i samverkan genomförde en gemensam workshop i Balettakademiens lokaler i Stockholm. Detta var en uppföljning av det arbete som initierades av 5 skolor förra året med ett syfte att skapa en gemensam uppförandekod eller ”code of conduct” för oss som arbetar med utbildningar och kurser inom dans.

Åsa folkhögskola är en del av detta nätverk. För oss har det varit viktigt att skapa ett verktyg som kan användas i praktiken. På den gemensamma workshopen i Stockholm i slutet av februari fick Linn Benediktson, kurssamordnare för danskurserna, och Matti Pulkkinen, danslärare i breaking, representera Åsa folkhögskola. Vi är en skola som fortsätter arbetet för att garantera en trygg utbildningsmiljö för alla.

Resultatet är att vi tillsammans med andra medlemmar i Nätverket har utarbetat en gemensam uppförandekod eller “code of conduct” (ENG / SV). Dokumentet är tänkt att utgöra riktlinjer för hur vi som arbetar inom dansutbildningar ska bedriva sina verksamheter på ett etiskt och eller socialt riktigt sätt. Vi är en skola som fortsätter arbetet för att garantera en trygg utbildningsmiljö för alla.

Arbetet fortsätter och nästa  mötestillfälle är den 5 april 2019 på Danscenter/Fryshuset.


Datum: 26 februari

Tid: en dags danslärarutbildning / workshop  

Plats: Balettakademien, Stockholm


Tillsammans gör Sveriges dansutbildningar skillnad!

Medverkande skolor i Nätverket Dansutbildningar i samverkan är:

Balettakademien

Åsa folkhögskola

Danscenter Fryshuset  

DOCH - Dans- och cirkushögskolan

Svenska Balettskolan


Print
Publicerad: mar 18, 2019,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Anonym
Taggar:
Tillbaka