X
GO

Stödperson med inriktning vuxenstudier

Stödperson med inriktning vuxenstudier

Om oss

Sedan starten 1872 har Åsa folkhögskola i Sköldinge varit en given mötesplats för bildning, utveckling och växande.Idag erbjuder vi långa och korta kurser samt konferens- och mötesmöjligheter – allt i en fantastisk miljö i Sköldinge. Läs mer om vår verksamhet på asa.fhsk.se

Vi söker nu dig som har intresse av, och kompetens för, att stödja och handleda vuxna deltagare i deras studier på Åsa folkhögskola. Tillsammans med övrig personal arbetar du för att skapa bästa möjliga förutsättningar för deltagarnas lärande och utveckling. Alla deltagare har svenska som andraspråk och har kanske inte studerat på länge och behöver hjälp med struktur, studieteknik och kunskapsstöd i olika ämnen eller med studiesituationen som helhet.

Din kompetens

Som medarbetare på Åsa folkhögskola måste du dela folkhögskolans grundläggande värden, som t.ex. innebär ett demokratiskt och samarbetande arbetssätt. Du har en hög social kompetens, lätt för att skapa kontakt och har ett intresse av och nyfikenhet på människor. Du ska även ha kunskap om relevanta samhällsfunktioner.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har kompetens och erfarenhet av neuropsykiatriska funktionshinder och arbete med människor från olika kulturer.

Gymnasiekompetens eller motsvarande.

Anställningsform

Tidsbegränsad heltidsanställning under höstterminen 2020 (2020-08-05 till 2020-12-18) med möjlighet till förlängning om sökta medel erhålles. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Tf. rektor Anne-Marie Karlsson, 0157-695 01, ann-marie.karlsson@asafolkhogskola.se
Kontaktperson för Lärarförbundet och Förbundet Folkhögskollärarna är Morgan Hammarlund som kan nås på 0157-695 00.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på Åsa folkhögskola!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-05-24.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Print
Publicerad: maj 11, 2020,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Marina
Taggar:
Tillbaka