X
GO

Vi kan inte lova guld - men definitivt gröna skogar!

Vi kan inte lova guld - men definitivt gröna skogar!

Guldet skapar vi tillsammans genom att få människor att växa med hjälp av kunskap. Åsa folkhögskola är möjligheternas arbetsplats, den vackra naturen i kombination med vårt folkbildningsuppdrag ger förutsättningar för ett utvecklande arbetsliv.

Vi behöver förstärka vår lärarkår med en lärare i svenska/svenska som andraspråk, även andra ämnen/intressen som kan berika våra deltagares utveckling är intressanta t.ex. att skruva ihop en dator, binda en blomsterkrans eller är du kanske behörig i matematik/engelska?

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar undervisning på folkhögskola på grundskolenivå/gymnasienivå i ämnen utifrån kompetens/intresse, samt mentorsuppdrag. Arbetsuppgifterna omfattar också verksamhetsplanering i arbetslag och övrigt förekommande lärararbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Behörig i undervisande ämnen och gärna folkhögskolelärarexamen eller annan lärarexamen.

Sörmland är ett län med en mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställning
Tidsbegränsad anställning på 75 – 100 % under höstterminen 2016 (2016-08-08 till 2016-12-22) med ev. möjlighet till förlängning.

Mer information
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rektor Jan Jonsson, tel. 0157-695 01. Kontaktperson för SFHL/LF är Susanne Algström som kan nås på 0157-695 51. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Ansökan
Din ansökan skickar du till: jan.jonsson@folkbildning.net

Sista datum för ansökan är den 10 juli 2016. Uppge ditt löneanspråk i ansökan.

Print
Publicerad: jun 20, 2016,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Anonym
Taggar:
Tillbaka