X
GO

Vi söker en kock!

Vi söker en kock!

I vårt kök har det lagats mat i över 120 år. Traditionen är svensk husmanskost, nu förfinad och kompletterad med mat från hela världen. Vi prioriterar råvaror som är ekologiska, närodlade och KRAV-märkta. Vårt nötkött köper vi till exempel från närbelägna Ökna Naturbruksgymnasium i Tystberga. Verksamheten bedrivs sju dagar i veckan och det är i genomsnitt ca 130 gäster per måltid, alltifrån internatdeltagare och kortkursgäster till konferensgäster och drop-in-gäster.

 

 

Arbetsuppgifter och kompetensprofil
Vi förväntar oss att du är utbildad kock med minst fem års branschvana och dokumenterad erfarenhet. Du tilltalas av att arbeta i en verksamhet med olika typer av gäster och av att vidareutveckla goda mattraditioner och anpassa dem till de olika gästernas behov – allt detta tillsammans med övriga medarbetare i köket. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att jobba både i grupp och själv. Erfarenhet av vegetarisk och vegansk matlagning värderas högt.

Meriterande är också erfarenhet från offentlig verksamhet med upphandlade avtal, lagar och förordningar inom miljö och livsmedel, egenkontroll och kvalitetssäkring.
B-körkort och tillgång till egen bil krävs.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och egenskaper.

Sörmland är ett län med en mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund.


Anställningsform och sysselsättningsgrad
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 160831. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Omfattning: 75 %, schemalagd arbetstid, helger ingår.

Mer information
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rektor Jan Jonsson, tel. 0157-695 01.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Ansökan
Din ansökan med löneanspråk vill vi ha senast 10 april - ansöker gör du här.
Vi kommer att intervjua sökande fortlöpande vartefter ansökningar kommer in, alltså även innan ansökningstiden har gått ut.

Print
Publicerad: mar 22, 2016,
Kategorier: Aktuellt,
Författare: Anonym
Taggar:
Tillbaka